IN DE BUURT

In de Schelpenbuurt kunt u straks genieten van het uitzicht op en over het water maar ook van het openbaar groen in de buurt. Het openbaar groen biedt ruimte aan bloemen, planten, vogels en insecten en aan u als bewoner om van de rust en het groen te genieten.

Uw toekomstige woning is gunstig gelegen:

  • Op korte afstand van het Lanterstrand en Tulpeiland.
  • Nabij het centrum van Zeewolde.
  • Op fietstafstand van een supermarkt.
  • Goed ontsloten richting Harderwijk, Almere en Amersfoort door de N305 en N307.

Zeewolde

Zeewolde is een levendige, ruim opgezette en groene plaats gelegen in Zuidelijk Flevoland. De plaats en de omgeving Zeewolde heeft veel te bieden, u vindt er unieke natuurgebieden, veel water en een groot scala aan voorzieningen. Door de centrale ligging, bent u in ‘no-time’ ook in de Randstad of op de Veluwe. 

Voorzieningen
Zeewolde voorziet in alle benodigde voorzieningen, waaronder een winkelcentrum, een zwembad, sporthal, horeca gelegenheden, jachthaven en diverse scholen. In het gezellig ingerichte centrum is een goed aanbod van winkels voor dagelijkse boodschappen, leuke originele kledingwinkels, een sportwinkel en verschillende speciaalzaken.

Water en natuur
Zeewolde heeft een lange kustlijn met veel strandjes en campings aan het water. Een unieke plek, op steenworp afstand van Houtoevers is het Tulpeiland. Dit eiland ligt voor de kust van Zeewolde in het Wolderwijd. Op het Tulpeiland kun je in de toekomst horeca, toerisme en watersport vinden. Een dam van 200 meter verbindt het eiland met het vaste land. Een heerlijke plek om te wandelen te fietsen en te genieten van het water. Een andere heerlijke plek om te recreeren in Zeewolde is het Horsterwold. Het Horsterwold is het grootste (ruim 3.700 hectare) aaneengesloten loofbos van West Europa.

Het bouwteam

Heeft u vragen? Neem dan contact op met ERA Makelaardij Renger.

Verkoop

Gildenveld 2A,
3892 DG Zeewolde

T 036-522 41 19
info@makelaardijrenger.nl
www.makelaardijrenger.nl

Ontwikkeling

De Deel 21-04,
8302 EK Emmeloord

T 06 319 346 88
info@ovtontwikkeling.nl
www.ovtontwikkeling.nl

Ontwerp

Bettekamp 11,
6712 EG Ede

T 0318-619 629
info@theoverburg.nl
www.theoverburg.nl

Uitvoering

Grote Voort 201,
8041 BK Zwolle

T 038 427 4767
info@schuttebouw.nl
www.schuttebouw.nl